Uw computer traag?

Moet u lang wachten voordat uw computer is opgestart? Is hij traag wanneer u programma’s opent? Dan hebben wij voor u de oplossing.

Wij plaatsen naast uw huidige harde schijf een Solid state drive(SSD). Een SSD is een harde schijf zonder bewegende delen. Doordat deze harde schijf geen bewegende delen meer heeft is de lees en schrijf snelheid veel hoger en dit bevorderd de snelheid van uw systeem aanzienlijk!

Op deze nieuwe SSD installeren we het besturingssysteem zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van de lees en schrijf snelheid. Op deze ssd kunt u ook alle andere veel gebruikte applicaties plaatsen zodat deze ook gebruik maken van de snelheid. Uw documenten, afbeeldingen, muziek, video’s etc. zullen gewoon op de huidige harde schijf worden geplaatst om ruimtegebrek te voorkomen.

Het optimaliseren en versnellen van uw computer kost slechts  € 149,95!*ssd-solid-state-drive-sandisk

Wat krijgt u voor dit bedrag:

  • Een Solid State drive(SSD) 128 GB
  • Volledige installatie;
  • Back-up van uw bestanden*

 

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met Computerservice Zeewolde op via het contactformulier.

* Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.
*Tot een maximaal van 50GB

Op afspraak

Inmiddels zijn wij geen studenten meer en zijn wij begonnen aan een full time baan. Daarom hebben wij besloten om minder actief te zijn met ons eigen bedrijf.

Wij voeren zo nu en dan nog reparaties uit.

Heeft u toch een reparatie? of heeft u vragen over uw garantie? mail gerust via het contactformulier en wij zullen dan gepast antwoorden.

Bedankt voor uw begrip.

U kunt ons bereiken op info@computerservicezeewolde.nl

Facebook
Service
Service staat bij Computerservice Zeewolde hoog in het vaandel. Wij streven naar een goede dienstverlening en dat elke reparatie binnen 3 werkdagen weer klaar is.